11 Ekim 2011 Salı

Saç rengini Koyulaştırmak için Bitkiler ve doğal yöntemler


Saç rengini koyulaştırmak için bitkilerin nasıl kullanılacağını altta bulabilirisiniz.

Adaçayı
Adaçayı açık yeşil renkte olmasına rağmen Saç renginin koyulaşmasına yardımcı olur.
Saçlarınıza uygulayacağınız solüsyonu hazırlamak için. Yarım bardak Kurutulmuş Adaçayını 2 bardak suyun içine bırakın yaprakların iyice rengini salması için 2 saat boyunca Sıcak suda bekletin. Daha sonra Ada çayının yapraklarını ayırarak süzün. Bu solüsyonun iki saat beklettikten sonra Saçınıza uygulayın. Daha sonra saçınızı güzelce durulayın. İlk başlarda günlük olarak bu uygulamayı yapabilirsiniz. Saçlarınızın koyulaşma durumuna göre, bu saç bakımını haftada bir kere yapmanız yeterli.

Siyah Çay
Günlük yaşantımızda sıkça kullandığımız çay, Saçlarımızı koyulaştırmakla kalmayıp aynı zamanda parlak bir görünüm kazandırır. Günlük demlediğiniz çayın kalanınıda kullabilirsiniz. Demleyeceğiniz ve sonra soğumaya bırakacağınız çayı, saçlarınızı şampuanladıktan sonra saçınıza uygulayın. Yarım saat bekledikten sonra saçınızı normal bir şekilde durulayın. Bir ay boyunca düzenli bir şekilde yaptıktan sonra, saçınızın daha koyu görünmesini sağlayacaktır.

Biberiye
Biberiyede saç renginin koyulaşmasını sağlar. 1 bardak kaynamış su içerisine 3 çay kaşığı biberiye kurusunu ekleyin. 1 saat bekledikten sonra, süzerek saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. Daha sonra durulayabilirsiniz.

Biberiye ile hazırladığınız bu solüsyonu adaçayı ile karıştırarakta yapabilirsiniz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rating , 10 out of 10 based on 250 ratings