16 Temmuz 2009 Perşembe

Bredolab virüsünü temizleme

Bugün birçok haber sitesinde Win32/TrojanDownloader.Bredolab.AA Adı ile yeni bir virüsün hızla yayılarak Türkeye’de İnternet kullanıcıların tehdit altında olduğunu duyurdu. Elbette bu duyuruyu yapan Eset Yazılım firmasıydı.

PDF ve SWF dosyaları vasıtası ile yayılan virüsün çok tehlikeli olduğu söyleniyor.


Diğer yandan Symantec Sitesinde yaptığım Araştırmada, bahsedilen Bredolab virüsünün ilk olarak mayıs ayı sonunda saptandığı, düşük riskte olduğu fakat riskinin devam ettiği belirtiliyordu.

Virüs bulaştığı bilgisayarlarda kendini grpconv . Exe adı ile çalıştırarak bir rus internet sitesinden Dosya indiriyor, Ve kayıt defterine yerleşiyor. Explorer’e kendini enjekte ederek Svchost.exe çalıştırıp asıl dosyaları silmek gibi özelliklere dahip.

Bredolab virüsünü temizlemek için.
Sistem geri yüklemeyi kapatın
( Bilgisayarım Sağ tıklayıp / Özellikler / Sistem geri yükleme )

Virüs Programlarınızı güncelleyerek Tüm dosyalara Virüs Taraması yaptırın. Ve taramayı güvenli moda yapın.

Bitkisel Tedavi ve cilt bakımı

Karpuz

Yazın Bu sıcak günlerinde Cildin uğradığı hasarı, antioksidanlar yardımı ile
Azaltmak mümkün. Bunun en kolay yanı da Antioksidan yönünden çok zengin olan baharatları ve Şifalı bitkileri kullanmak.

Antioksidanlar ciltteki iltihapları azaltarak cilt kanserini önlemede çok büyük pay sahibidirler.
Baharatlar içinde Zencefil, Zerdeçal, Fesleğen, Tarçın, Karanfil, Hindistan cevizi, Kekik ve keklik Otu’nun Çok önemli Antioksidan özelliğe sahip olduğu yapılan araştırmalarda kanıtlanmıştır. Hatta Fareler üzerinde yapılan Deneylerde, Zencefil ve zerdeçal’ın Kolon Kanserinin ilerlemesini durdurduğu tespit edilmiştir.

İyi bir cilt bakımı ve sağlık için Antioksidanlara önem vermeliyiz. Ayrıca Kanserden korunmak için de Antioksidan takviyesi, kanser riskini azaltır. Yazın bu sıcak günlerinde zaten bol olan meyve ağırlıklı beslenme çok yerinde olacaktır. Karpuz Kansere karşı en iyi antioksidanlardan bir tanesi ayrıca şeftali, kiraz, kayısı, erik hepsi birer Antioksidan deposudur.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Rating , 10 out of 10 based on 250 ratings